Applicatie koppelingen ontwikkeld door Qoden

Applicatie koppelingen

We leven ondertussen in een wereld waarin het niet meer mogelijk is om binnen een organisatie met één applicaties alle processen te automatiseren of doelen te behalen. Hierdoor is men genoodzaakt om gebruik te maken van verschillende applicatie welke ieder een eigen database bevat. Gelukkig is er voor steeds meer applicaties een mogelijkheid om gegevens uit te wisselen via een API interface. In middels hebben wij meer dan 10 jaar ervaring in het koppelen van verschillende applicatie. Wanneer een applicatie API, toegankelijke database, import en/of export beschikbaar heeft, dan is er in de meeste situaties een passende oplossing te realiseren.
Meer weten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.
Mocht u op zoek zijn naar meer informatie over het koppelen met Nedap ONS, klik dan hier.

Dossier conversie naar Nedap ONS

Dossier conversie

Wij kunnen zorgorganisaties helpen bij het converteren van gegevens naar een het Nedap ONS ECD. Inmiddels hebben wij al een aantal zorgorganisatie geholpen bij een conversie vanaf diverse ECD.
Meer weten klik hier.

Volgens de strengste normen

Volgens de strengste normen

Overal waar met gevoelige gegevens gewerkt wordt is het van belang om maximaal aandacht te besteden aan informatie beveiliging. Al sinds het begin van ons bestaan hebben wij deze maximale aandacht en houden we iedere dag focus voor informatie beveiliging. Om dit ook aantoonbaar te maken zijn wij sinds 2018 ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd en daar zijn we trots op.
Meer weten over ons? Klik dan hier.