Medior PHP Webontwikkelaar M/V

Het bedrijf:
Wij zijn een team van acht mensen en hebben simpelweg één ambitie: het verschil maken voor zorgorganisaties met onze webapplicaties.

Zorgen dat organisaties met behulp van onze tools efficiënter kunnen werken: goedkoper, sneller en foutloos. De uitdaging is om met de klant heel scherp in beeld te krijgen wat de vraag is. Er worden geen uitgebreide projectplannen geschreven. Wel duidelijke afspraken gemaakt en veel terugkoppelingen. En samen testen tot de klant helemaal tevreden is.

De functie:
Door groei zijn wij op zoek naar een Webontwikkelaar op Medior niveau met ervaring in PHP scripting/development. Daarnaast ook kennis heeft van HTML/CSS, MySQL en XML/Json.
Wij zoeken een teamspeler, een gedreven, leergierige, creatieve professional met een sterk oplossingsgerichte instelling.
Er zijn momenteel meerdere opdrachten. Denk hierbij zowel aan uitdagende projecten voor langere duur en ontwikkeling van eigen webapplicaties. Het gaat veelal om het ontwikkelen (vanaf scratch) van complexe en creatieve webapplicaties waar er een aanzienlijk beroep zal worden gedaan op jouw kennis, creativiteit en doorzettingsvermogen.

Het voorstel:
Naast een zeer prettige werksfeer en uitdagende werkzaamheden zijn er uitstekende arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden voor doorontwikkeling.

Ben jij de Webontwikkelaar die wij zoeken? 

Neem contact met ons op!

Qoden B.V.
info@qoden.nl
Telefoon: 088-0063600