Helpdeskmedewerker M/V

Het bedrijf
Wij zijn een team van acht mensen en hebben simpelweg één ambitie: het verschil maken voor organisaties met onze webapplicaties. Waar het systeem stopt, gaan wij juist verder. Op maat. Zorgen dat organisaties met behulp van onze tools efficiënter kunnen werken: goedkoper, sneller en foutloos. De uitdaging is om met de klant in beeld te brengen wat nu precies de vraag is. Er worden geen uitgebreide projectplannen geschreven, maar uiteraard wel duidelijke afspraken gemaakt. Dit doen we middels eenvoudige, maar duidelijke werkprocessen conform de richtlijnen van de ISO 27001/NEN 7510. Samen testen we tot de klant helemaal tevreden is!


De functie
Functietitel: Helpdeskmedewerker
Locatie: Kantoor Goor
Type positie: Fulltime
Uren per week: 40 uur


Omschrijving van de functie
De helpdeskmedewerker is het eerste gezicht van Qoden die de opdrachtgever te horen krijgt in geval van aanvragen, incidenten en overige zaken. Hij/zij zal de opdrachtgever geruststellen om vervolgens
de vraag af te handelen en indien nodig over te dragen. De helpdeskmedewerker zal alle binnenkomende aanvragen ‘intaken’ via het ticketsysteem.
De werkzaamheden zijn applicatiebeheer en support op eigen ontwikkelde applicaties.
Wij verwachten dat je flexibel, daadkrachtig, sociaal, precies en een teamspeler bent. Daarnaast hechten wij en onze opdrachtgevers zeer veel waarde aan jouw inlevend vermogen. Wij hebben persoonlijke relaties met onze klanten waar onze inbreng zeer gewaardeerd wordt.

Resultaat gebieden
Zelfstandig werkzaamheden oppakken en afronden
2e lijns aanvragen intaken
Uitrol applicaties
Controleren back-ups
Controleren monitoring
Bewaken van planning
Escalatie van incidenten signaleren en oppakken

Opleidingseisen
Minimaal MBO werk en denk niveau
Wenselijk: Applicatiebeheer / ICT medewerker Beheer
Vereiste werkervaring
Minimaal een half jaar (stage) ervaring bij een MKB ICT dienstverlener

Ben jij de helpdeskmedewerker die wij zoeken? 
Neem contact met ons op!

Qoden B.V.
info@qoden.nl
Telefoon: 088-0063600